Wandelvakanties

Betrouwbare reisorganisaties

Onze reispartners zijn gerenommeerde organisaties met jarenlange ervaring in het organiseren van actieve vakanties. Kwaliteit gegarandeerd!

Laagste prijzen

Wij zetten alle actieve vakanties voor jouw op een rij zodat jij de beste prijs voor jouw volgende actieve vakantie vindt. Zo eenvoudig kan het!

Pieterpad Reizen bij ActieveVakanties.nl

Tijdens deze wandelvakanties loopt u schitterende trajecten. De routes maken deel uit van het Pieterpad, een wandelpad dat zich uitstrekt van het puntje van Groningen tot in Zuid-Limburg. Op de routes kunt u kennismaken met verschillende landschappen en de mooiste bezienswaardigheden die Nederland rijk is. Vakanties van 2 tot resp. 27 dagen.
Pieterpad in 14 dagen? Tip: Combineer 2 delen van 7 dagen!
U kunt het Pieterpad wandelen met bagagevervoer.

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wandelreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijk wandelreizen is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve wandelvakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

PIETERPAD WANDELVAKANTIES

Wandelvakantie

Pieterpad Wandelen

280.00

Prijs vanaf en per persoon Eigen vervoer
Nederland 4 dagen Individueel Wandelvakanties

199.00

Prijs vanaf en per persoon
Nederland 2 dagen Individueel Rondreizen > Wandelvakantie

 

bekijk alle (wandel)vakanties