Fietsvakanties

Lapland Reizen bij ActieveVakanties.nl

Welkom in Lapland, een (ijskoud) sprookje!

Lapland ligt verdeeld over het noordelijkste gedeelte van Finland, Zweden, Noorwegen en Rusland (Kola). De beste reistijd voor winters Lapland zijn de maanden december tot half april. Dit zijn ook de maanden met de grootste kans om het noorderlicht te zien aangezien die maanden het minste daglicht hebben.

Laat je door husky’s of rendieren voorttrekken door een sprookjesachtig wit landschap of maak een sneeuwschoenwandeling. Sportieve activiteiten als ijskarten en rijden met een sneeuwscooter door de prachtige natuur mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Actief in de sneeuw en heerlijk tot rust komen met een knapperend haardvuurtje en een warme sauna.

Boek een geheel verzorgde rondreis of excursiereis door Lapland, of boek alleen een hotel, appartement of houten blokhut! Vrijwel alle vakanties worden aangeboden inclusief vlucht.

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wintersport reizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod wintersportvakanties is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve fietsvakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

Maand Maximum gemiddeld Minimum gemiddeld
November -5℃ -10℃
December -10℃ -17℃
Januari -12℃ -21℃
Februari -11℃ -18℃
Maart -5℃ -13℃
April +2℃ -6℃

LAPLAND RONDREIS / EXCURSIEREIZEN / FAMILIEREIS

2,299.00

Prijs per persoon
Scandinavië Rondreis
17 dagen

 

SINGLEREIS LAPLAND

Singlereizen naar Lapland zijn heel populair en snel volgeboekt dus boek op tijd!

1,449.00

Prijs per persoon
Finland Single groepsreis (leeftijd 35-55)
8 dagen

1,529.00

Prijs per persoon
Finland Single groepsreis (leeftijd 50+)
8 dagen

2,195.00

Prijs incl. 4 excursies, ontbijt en 5 x diner
Finland Single groepsreis (HBO leeftijd 25-59)
8 dagen

 

LAPLAND HOTEL / APPARTEMENT / VAKANTIEWONING

589.00

Prijs per persoon € 589.00
Finland Wintersport vakantie
8 dagen