Wandelvakanties

Betrouwbare reisorganisaties

Al onze reispartners zijn gerenommeerde organisaties met jarenlange ervaring in het organiseren van actieve vakanties. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Vakantievergelijker

In onze vakantievergelijker zetten wij alle actieve vakanties voor U op een rij zodat U de beste deal voor Uw volgende actieve vakantie vindt. Zo eenvoudig kan het!

Rondreis Oostenrijk bij ActieveVakanties.nl

Ontdek de schoonheid van de bergen, natuur en beroemde steden tijdens een rondreis door Oostenrijk. Ontdek de mooiste gebieden van Oostenrijk zoals Karinthië, Salzburgerland en Tirol.

Karinthië is de zuidelijkste deelstaat van Oostenrijk en waarschijnlijk de waterrijkste. Het is moeilijk om een dag géén meren en watervallen te zien!

Bezoek de beroemde stad Salzburg, waar componist Mozart werd geboren.

Kies uit vele duizenden gemarkeerde wandelpaden in Tirol en ga op zoek naar grote hoogtes op de imposante Großglockner of rijd over de Hochalpenstraße, een van de mooiste en hoogste bergroutes van Europa. Bergen, groene alpenweiden, meertjes, gastvrije stubes en bovenal gezelligheid! Elk jaargetijde kent zijn charme in Oostenrijk.

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wandelreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijk wandelreizen is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve wandelvakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

RONDREIZEN OOSTENRIJK

474.00

Prijs per persoon Eigen vervoer
Oostenrijk Mei tot Oktober
8 dagen

 

SINGLE GROEPSRONDREIS OOSTENRIJK

 

RONDREIZEN (DEELS IN) OOSTENRIJK