Wandelvakanties

Betrouwbare reisorganisaties

Onze reispartners zijn gerenommeerde organisaties met jarenlange ervaring in het organiseren van actieve vakanties. Kwaliteit gegarandeerd!

Laagste prijzen

Wij zetten alle actieve vakanties voor jouw op een rij zodat jij de beste prijs voor jouw volgende actieve vakantie vindt. Zo eenvoudig kan het!

Uitgelichte Wandelvakanties

Wandelvakantie

Bouillon

225.00

3 of 5 nachten op basis van LO of HP Routebeschrijving met kaarten

Wandelvakantie

Twentepad

525.00

5 nachten verblijf op basis van LO of HP Bagagevervoer Routebeschrijving met kaarten Origineel Twentepadboekje

Wandelvakantie

Toscane wandelen

720.00

7 overnachtingen op basis van LO Bagagevervoer Routebeschrijvingen met kaarten

Wandelvakantie

Lake District

785.00

7 nachten verblijf op basis van LO Bagagevervoer Routebeschrijving met kaarten

Wandelvakantie

Vlieland en Terschelling

495.00

5 overnachtingen op basis van LO of HP Routebeschrijving met kaarten Overtochten per boot (mondkapje verplicht op de boot)

Wandelvakantie

De Cotswolds

765.00

7 nachten verblijf op basis van LO Bagagevervoer Routebeschrijving met kaarten

Wandelvakantie

Corfu Wandelen

445.00

7 nachten verblijf op basis van LO Transfer vliegveld-hotel vice versa Bagagevervoer Routebeschrijving met kaarten

Wandelvakantie

Het Krijtlandpad

450.00

5 nachten verblijf op basis van LO of HP (1 nacht op basis van LO in Maastricht) Bagagevervoer Routebeschrijving met kaarten

Wandelvakanties bij AktieveVakanties.nl

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wandelreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijk wandelreizen is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve wandelvakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

bekijk alle wandelvakanties

wandelvakanties

Wandelvakanties in Europa

Kan je avontuurlijk wandelen in Europa? Absoluut! Er zijn diverse landen waar je actief kan wandelen: de populairste landen voor actieve wandelvakanties in Europa zijn de prachtige alpenlandschappen in Oostenrijk, de adembenemende Eifel, Zwarte Woud, Harz en Beieren Duitsland, Frankrijk, Italië en natuurlijk ons eigen heerlijke land.

Wandelvakanties naar verre bestemmingen

Naast de talrijke wandelbestemmingen in Europa zijn er nog een groot aantal wandelgebieden buiten Europa die meer dan de moeit waard zijn. Denk eens aan Nepal en haar majestueuze Himalaya. Of wat dacht je van het mystieke Mongolie.  Op www.actievevakanties.nl vind je per bestemming fantastische reizen binnen jouw budget.

Bekijk ook onze reistips voordat je vertrekt. Bijvoorbeeld hoeveel handbagage je mee mag nemen in het vliegtuig of welke vaccinaties je nodig hebt voor die verre bestemming. En heb je wel nagedacht over een eventuele reisverzekering. Ook de vakantie checklist is ongetwijfeld de moeite waard om te bekijken. Wel zo handig toch!

Zoek, vind en boek jouw ideale wandelvakantie op ActieveVakanties.nl.

ontdek onze andere avonturen