Wandelvakanties

Betrouwbare reisorganisaties

Onze reispartners zijn gerenommeerde organisaties met jarenlange ervaring in het organiseren van actieve vakanties. Kwaliteit gegarandeerd!

Laagste prijzen

Wij zetten alle actieve vakanties voor jouw op een rij zodat jij de beste prijs voor jouw volgende actieve vakantie vindt. Zo eenvoudig kan het!

Uitgelichte Wandelvakanties

2,495.00

Prijs per persoon
Azoren Mei tot September
14 dagen

1,195.00

Prijs per persoon incl. ontbijt
Spanje 13 April - 25 Mei - 14 of 28 September 2024
8 dagen

1,545.00

Prijs per persoon incl. ontbijt
Spanje 8 Maart - 15 November - 6 December 2024
9 dagen

1,995.00

Prijs per persoon
Azoren Maart tot September 2024 (niet in Juni)
14 dagen

2,395.00

Prijs per persoon incl. ontbijt
Nepal 5 April - 4 of 25 Oktober of 11 November 2024
17 dagen

2,795.00

Prijs per persoon
IJsland 21 Juni - 12 Juli - 2 Augustus 2024
11 dagen

1,395.00

Prijs per persoon incl. ontbijt
Kroatië April - Mei - Juni - September 2024
8 dagen

1,595.00

Prijs per persoon
Rondreizen Groepsreizen
8 dagen

Wandelvakanties bij AktieveVakanties.nl

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wandelreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijk wandelreizen is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve wandelvakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

bekijk alle wandelvakanties

wandelvakanties

Wandelvakanties in Europa

Kan je avontuurlijk wandelen in Europa? Absoluut! Er zijn diverse landen waar je actief kan wandelen: de populairste landen voor actieve wandelvakanties in Europa zijn de prachtige alpenlandschappen in Oostenrijk, de adembenemende Eifel, Zwarte Woud, Harz en Beieren Duitsland, Frankrijk, Italië en natuurlijk ons eigen heerlijke land.

Wandelvakanties naar verre bestemmingen

Naast de talrijke wandelbestemmingen in Europa zijn er nog een groot aantal wandelgebieden buiten Europa die meer dan de moeit waard zijn. Denk eens aan Nepal en haar majestueuze Himalaya. Of wat dacht je van het mystieke Mongolie.  Op www.actievevakanties.nl vind je per bestemming fantastische reizen binnen jouw budget.

Bekijk ook onze reistips voordat je vertrekt. Bijvoorbeeld hoeveel handbagage je mee mag nemen in het vliegtuig of welke vaccinaties je nodig hebt voor die verre bestemming. En heb je wel nagedacht over een eventuele reisverzekering. Ook de vakantie checklist is ongetwijfeld de moeite waard om te bekijken. Wel zo handig toch!

Zoek, vind en boek jouw ideale wandelvakantie op ActieveVakanties.nl.

ontdek onze andere avonturen