Fietsvakanties

Single Fietsreizen bij ActieveVakanties.nl

Je wilt sportief bezig zijn en genieten van natuur of cultuur, boek dan een single fietsvakantie!

Nederland is bij uitstek geschikt om er een aantal dagen of weekend actief op uit te trekken. Neem bijvoorbeeld Limburg met wandelingen door het heuvelland, prachtige kastelen en de stad Maastricht. Ook het gemoedelijke Brabant staat garant voor een gezellig wandelweekend met de Loonse en Drunense Duinen en de Brabantse Kempen.

Europa is bij uitstek geschikt om er een week actief op uit te trekken. Fiets door de mooiste fietsgebieden van bijvoorbeeld Frankrijk en Oostenrijk.

Wil je er 2 weken of langer op uit trekken, kies dan voor een groepskampeerreis naar Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk of Denemarken.

Fietsniveau
Alle vakanties zijn geschikt voor iedereen met een goede basisconditie.

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod fietsreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijke fietsvakanties is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve vakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

SINGLE FIETSVAKANTIE – NEDERLAND

 

 

SINGLE FIETSVAKANTIE – EUROPA

 

SINGLE FIETSVAKANTIE – OVERIG

 

 

Single Wandelvakantie