Alle reistips op een rij!

Vakantie is heerlijk genieten van de mooiste landschappen, het lekkere weer en de lokale culinaire specialiteiten. Stress voordat je op reis gaat is dan het laatste wat je wilt! Met onze reistips helpen wij je graag op weg naar een ontspannen start van jouw reis: van het juist inpakken van jouw koffer tot het voorkomen van een jetlag. Als je de praktische zaken goed geregeld hebt, kun je straks optimaal genieten van jouw actieve vakantie!

Bestemming kiezen

De reiskriebels beginnen weer op te spelen. Je wilt op reis! Maar hoe bepaal je nu jouw volgende vakantiebestemming? Hoe kies je jouw ideale land in een oerwoud aan keuzemogelijkheden?

lees verder

Vakantie checklist

Iedere vakantie is anders en dus bestaat er geen standaard checklist. Toch zijn er een aantal zaken die je voor ieder type vakantie mee moet nemen. Weet jij wat er minmaal op jouw checklist moet staan?

lees verder

Vaccinaties

Reizen kan gezondheidsrisico’s met zich meebrengen. Ken jij deze van het land waar je naar toe gaat? Laat je tijdig vaccineren en ga met een gerust gevoel op reis. Immers, voorkomen is beter dan genezen.

lees verder

Reisverzekering

Zonder zorgen op reis. Geen stress in geval van pech, letsel of schade. Het persoonlijk leed is vaak al groot genoeg. Dus extra administratieve ballast en gedoe is het laatste dat je wilt.

lees verder

Handbagage

Weet jij wat wel en niet mee mag in de handbagage? En hoe zit het eigenlijk met de afmeting en gewicht? Lees de tips over de handbagage en voorkom nare verrassingen op het vliegveld.

lees verder

Jetlag

Reizen van West naar Oost levert veel mensen een jetlag op. Hoe ga je hier mee om? Of wat kan je er tegen doen? Met een aantal praktische tips kom je vol energie aan op bestemming of weer thuis.

lees verder