Diverse link mogelijkheden

Promoot ons via jouw eigen website en jouw social media kanalen via links of banners. Alles kan!

 

Hoge PPC vergoeding + bonus

Wij bieden standaard een hoge vergoeding per klik. Daarnaast ontvang je ook nog een bonus na het behalen van een volgende rang.

Veel gestelde vragen

Wat is affiliate marketing?

 

Affiliate marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders hun partners (de zogenaamde affiliates) belonen voor de gegenereerde verkopen of leads die de affiliate heeft aangeleverd. Affiliates kunnen dit bewerkstelligen door onder andere advertenties/links van adverteerders op hun eigen website te plaatsen. Als er uit het doorverwijzen van klanten naar de adverteerders een verkoop of lead volgt, ontvangt de affiliate hiervoor een vergoeding van de adverteerder. Er kan ook per klik betaald worden. Deze laatste vorm hanteert ActieveVakanties.nl.

Hoeveel kan ik verdienen?

 

Voor iedere klik op de link of banner die naar onze website verwijst ontvang jij een vergoeding. Je kunt meerdere links en banners op jouw website plaatsen en daarmee de kans vergroten dat jouw lezers op de link klikken. Hoe meer kliks, hoe meer jij verdient.

Wat is de vergoeding per klik?

 

Voor iedere klik geldt een vaste vergoeding. Deze vergoeding is afhankelijk van jouw rang (brons, zilver, goud, platinum). De actuele tarieven staan hoger op deze pagina vermeld.

Heb ik inzicht in mijn prestaties?

 

Jazeker. Als jij je aanmeld krijg je toegang tot je eigen affiliate omgeving. Hierin kan je zien wat je hebt verdient, hoeveel kliks jij hebt gegenereerd en hoe goed je het doet t.o.v. andere affiliates en nog veel meer. Bovendien ontvang je bij iedere verdiende commissie een mailtje.

Kan ik ook bonussen ontvangen?

 

Jazeker. Naast een vergoeding voor iedere klik via de banner of tekstlink spaar je automatisch punten die jouw affiliate rang bepalen. Je start op ‘basis’ rang en groeit door naar ‘pro’ en‘expert’ rang. Een hogere rang levert een nog hogere vergoeding op.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

 

Je kunt jouw vergoeding uit laten betalen zodra het saldo op €25 staat. Je kunt het bedrag ontvangen op iedere gewenste bankrekening of op jouw Paypal account.

Kan iedereen zich aanmelden?

 

Ja. In principe kan iedereen zich aanmelden. Wel houden wij het recht voor om aanmeldingen te weigeren of te beëindigen indien deze onvoldoende aansluiten bij ActieveVakanties.nl. Aanmelden kan via de aanmeldpagina.

Zit ik ergens aan vast?

 

Nee, je kunt onze samenwerking op elk door jou gewenst moment en per direct ingaand opzeggen. De samenwerking stopt dan direct. De samenwerking schept voor jou geen enkele verplichting.

Monitoren jullie het klik-gedrag?

 

Absoluut. Alleen kliks van unieke IP-adressen tellen mee voor de vergoeding. Op deze wijze voorkomen we fraude/misbruik van affiliates die zelf (eindeloos vaak) op hun eigen links klikken.

Wat is het verschil tussen een tekstlink en een banner?

 

Beide verwijzen naar de website van Actief-Reizen.nl. Het grootste verschil is dat je tekstlinks makkelijk kunt verwerken in blogs terwijl banners vaak een bepaalde positie op jouw website krijgen. Bijvoorbeeld in de header, footer of sidebar. het voordeel van een banner is dat de lezer deze altijd kan zien ongeacht het blog dat het op dat moment leest. Daarmee wordt de klikkans vergroot en daarmee jouw verdienste.

Mag ik overal naar toe linken?

 

Ja. Je mag linken naar iedere pagina. Kies wel een pagina die past bij het blog dat je schrijft. Dus als jouw reisverhaal gaat over ‘mountainbiken in Frankrijk’ dan verwacht de lezer ook een link die iets met dit onderwerp te maken heeft.

Wat is linktekst?

 

Een linktekst, ook wel anker tekst genoemd is de naam die je aan de link geeft. Dus als je bijvoorbeeld schrijft “…heb ik genoten van een wandelvakantie in Duitsland” dan zie je dat er een link is aangebracht achter de tekst – wandelvakantie in Duitsland-. Deze tekst wordt de anker tekst genoemd en is gekoppeld aan een bijpassend url. In dit geval de pagina alle wandelvakanties in Duitsland. Tip: kies een logische combinatie van linktekst en url.

Contact

 

Heb je nog vragen over het affiliate programma? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.