Een extra verkoopkanaal

ActieveVakanties.nl is de grootste reisvergelijker van actieve vakanties in Nederland. Wij richten ons uitsluitend op de actieve reizigers, natuurliefhebbers en buitensporters die op zoek zijn naar een avontuurlijke, uitdagende en beweeglijke vakantie. De honderden consumenten die onze website dagelijks bezoeken zijn potentiële klanten op zoek naar hun volgende actieve belevenis. Deze consumenten staan op het punt een aankoopbeslissing te nemen en hebben dus een hoge (online) koopintentie. ActieveVakanties.nl biedt hiermee een extra verkoopkanaal voor uw organisatie!

Hoe werkt het?

Het verkopen van reizen op ActieveVakanties.nl  is gemakkelijk en snel. In drie simpele stappen kunnen uw reizen binnen enkele uren na aanlevering al op de website staan. 

Wat kost het?

Wij hechten veel waarde aan transparantie en bieden u als ondernemer daarom zonder gedoe inzicht in onze tarifering. De kosten van het gebruik bestaan uit publicatie kosten & setup kosten.

Publicatie kosten

De publicatiekosten zijn afhankelijk van het aantal te publiceren producten en de publicatieduur. Het starttarief bedraag €4.99 per maand/per reisproduct. Wij hanteren de volgende tarieven:

  • Publicatie tot 25 reizen: standaardtarief – €4.99 per reisproduct per maand
  • Publicatie van 26 tot 50 reizen: 10% korting op standaard tarief
  • Vanaf 51 tot 100 reizen: 15% korting op standaard tarief
  • Meer dan 100 reizen: 20% korting op standaard tarief

Alle bedragen zijn excl.btw

Setup kosten

Voor alle klanten maken wij een account aan. Met dit account is mogelijk om het productbestand voor de eerste keer in te lezen in onze database alsmede te updaten indien er wijzigingen zijn. Deze setup is een eenmalig activiteit en de kosten hiervoor bedragen €75 ex.btw.

Voorwaarden

De minimale publicatieduur bedraagt 3 maanden aansluitend. Startmoment van publicatie is vrij. Na de eerste periode van 3 maanden kan het gebruik per maand worden verlengd of zonder restricties worden beëindigd. Bij een eventuele volgende periode van gebruik rekenen wij uiteraard geen setup kosten meer. Facturering vindt vooraf plaats op basis van bovenstaande tarifering.

Interesse?

Wil je het klantbereik vergroten, meer leads en meer omzet genereren? Verkoop jouw reisproducten via ActieveVakanties.nl. Meld je aan via onderstaand formulier.

Contact

Voor vragen over het verkopen van reisproducten op ActieveVakanties.nl of over het aan te leveren productbestand kan je contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.