Zonder samenwerking geen succes!

ActieveVakanties.nl is de enige reisvergelijker van actieve vakanties in Nederland. Met duizenden bezoekers per maand is ActieveVakanties.nl een zeer interessant platform voor reisorganisaties die zich specifiek op de actieve vakantieganger willen richten.

We werken al samen met gerenommeerde reisorganisatie zoals SNP, Djoser, Kras, Pharos, Fital, AV Tours en vele anderen. Voor deze organisatie zijn wij al zeer succesvol in het vergroten van het klantbereik en het genereren van meer leads. Bekijk onderstaande advertentiemogelijkheden en kijk wat we voor jou kunnen doen!

Advertentiemogelijkheden

ActieveVakanties.nl biedt de mogelijkheid om te adverteren voor specifieke reizen, reisorganisaties of bestemmingen. 

Persreizen

Naast bovengenoemde promotiemogelijkheden verzorgen wij voor reisorganisaties als mede regionale of lokale toerismebureaus persreizen. De ervaringen die wij tijdens deze persreizen op doen vertalen we naar uitgebreide promotie in de vorm van reisblogs, foto en/of videoreportages en natuurlijk aandacht op onze social media kanalen.

Contact

Wil je meer weten over een bepaalde advertentie vorm of wil je een concreet voorstel? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier.