Wandelvakanties

Betrouwbare reisorganisaties

Al onze reispartners zijn gerenommeerde organisaties met jarenlange ervaring in het organiseren van actieve vakanties. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Vakantievergelijker

In onze vakantievergelijker zetten wij alle actieve vakanties voor U op een rij zodat U de beste deal voor Uw volgende actieve vakantie vindt. Zo eenvoudig kan het!

Actieve Vakantie Nederland bij ActieveVakanties.nl

Nederland is bij uitstek geschikt voor een mooie wandelvakantie of fietsvakantie. Tijdens deze actieve vakanties loopt of fietst u schitterende trajecten. Populaire wandelroutes zijn o.a. het Pieterpad, de Drunense Duinen, het Krijtlandpad, het Romeinse Limespad en de Drentsche Aa.

Enkele populaire fietsroutes zijn Rondje IJsselmeer, Hanzesteden, de Waddeneilanden, langs Friese steden en meren en Limburg. Op de routes kunt u kennismaken met verschillende landschappen en de mooiste bezienswaardigheden die Nederland rijk is!

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wandelreizen, fietsreizen, rondreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijk reizen is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve vakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

Actieve Vakantie Nederland

ACTIEVE VAKANTIE NEDERLAND – BESTE DEALS

630.00

Prijs vanaf en per persoon Eigen vervoer
Nederland 8 dagen Individuele reis

455.00

Prijs vanaf en per persoon Eigen vervoer
Nederland 5 dagen Individueel Rondreizen > Fietsvakantie

 

bekijk alle (130) vakanties in Nederland