Wandelvakanties

Betrouwbare reisorganisaties

Al onze reispartners zijn gerenommeerde organisaties met jarenlange ervaring in het organiseren van actieve vakanties. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Vakantievergelijker

In onze vakantievergelijker zetten wij alle actieve vakanties voor U op een rij zodat U de beste deal voor Uw volgende actieve vakantie vindt. Zo eenvoudig kan het!

Actieve Vakantie Europa bij ActieveVakanties.nl

Europa is bij uitstek geschikt voor een mooie wandelvakantie, fietsvakantie of een rondreis. Tijdens deze actieve vakanties komt u langs schitterende plaatsen. .

Op de routes kunt u kennismaken met verschillende landschappen en de mooiste bezienswaardigheden.

Maak uw droomreis compleet met een rondreis door populaire landen als Duitsland, Oostenrijk, Kroatië of Italië, bezoek mooie steden zoals Rome, München of Wenen.

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wandelreizen, fietsreizen, rondreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijk reizen is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve vakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

Actieve Vakantie Europa

ACTIEVE VAKANTIE EUROPA – BESTE DEALS

 

bekijk alle vakanties in Europa