Wandelvakanties

Betrouwbare reisorganisaties

Al onze reispartners zijn gerenommeerde organisaties met jarenlange ervaring in het organiseren van actieve vakanties. Kwaliteit gegarandeerd dus!

Vakantievergelijker

In onze vakantievergelijker zetten wij alle actieve vakanties voor U op een rij zodat U de beste deal voor Uw volgende actieve vakantie vindt. Zo eenvoudig kan het!

Actieve Vakantie Duitsland bij ActieveVakanties.nl

Duitsland is bij uitstek geschikt voor een mooie wandelvakantie of fietsvakantie. Tijdens deze actieve vakanties loopt of fietst u schitterende trajecten. Populaire wandelroutes zijn o.a. De Eifel, Het Zwarte Woud, Het Teutoburger Wald, Sauerland en De Harz.

Enkele populaire fietsroutes zijn de EMS fietsroute, Elbe, Weser, Bodensee en Main. Op de routes kunt u kennismaken met verschillende landschappen en de mooiste bezienswaardigheden die Duitsland rijk is.

Maak uw droomreis compleet met een rondreis door Duitsland, bezoek mooie steden zoals Berlijn, München of Hamburg of boek een meer landen rondreis aangevuld met bijvoorbeeld Tjechië of Italië.

ActieveVakanties.nl is de vergelijker van actieve vakanties. Speciaal voor de sportieve reiziger biedt www.actievevakanties.nl een groot aanbod wandelreizen, fietsreizen, rondreizen, speciaal samengesteld voor jou. Het aanbod van actieve en avontuurlijk reizen is afkomstig van verschillende, betrouwbare reisorganisaties. Wij hebben het grootste aanbod actieve en avontuurlijke reizen naar bestemmingen wereldwijd. Actieve vakanties voor individuen en groepen, met eigen vervoer of georganiseerd vervoer. Voor iedere behoefte een passend aanbod.

Actieve Vakantie Duitsland

ACTIEVE VAKANTIE DUITSLAND – BESTE DEALS

 

bekijk alle (170) vakanties in Duitsland